بازگشت به صفحه قبل

ارائه نرم افزار های مدیریت آموزش الکترونیکی (LMS)

در نرم افزار آموزش از راه دور LMS حتي امکان به اشتراک گذاري دسکتاپ شخصي خود وجود دارد. در نرم افزار آموزش مجازي LMS شما همانند يک ويدئو کنفرانس مي توانيد انواع سمينارهاي مجازي يا همايش هاي مجازي را از طريق وب کنفرانس بصورت وبيناري و ... برگزار نماييد و جلسات آنلاين داشته باشد. امروزه نرم افزار وب کنفرانس web conference توانسته جاي خود را در جامعه باز کند بطوري که رشد دانشگاه هاي مجازي و موسسات آموزشي الکترونيکي و آموزشگاه هاي مجازي رو به افزايش است. در سيستم مديريت يادگيري الکترونيکي(LMS) يا ال ام اس يکبار محتواي الکترونيکي توليد مي شود و به دفعات براي کاربران قابليت انتشار و باز آموزي دارد و همين امر باعث شده کاربران بتوانند حتي در صورت عدم حضور در جلسه از فايل ضبط شده آن بهره مند گردند.

انواع سيستم آموزش مجازي


تمامي نرم افزارهاي آموزش مجازيمزاياي سيستم آموزش مجازي LMS (ال ام اس) يا نرم افزارهاي يادگيري الکترونيکي، مشخصات و قابليت‌ها را به اشکال مختلف و با بهره‌گيري از شيوه‌هاي متفاوت فراهم مي‌کنند. برخي از اين سامانه‌ها براي شبيه‌سازي کلاس‌ها و فعاليت‌هاي آموزشي، محيط‌هاي سه‌بعدي آموزشي با شکل‌هاي متنوع و سرگرم‌کننده ارائه مي‌کنند و برخي صرفاً از ابزارهاي نوشتاري بهره گرفته و ساده هستند. بعضي به‌صورت ويديو بوده و پهناي باند دريافت رسانه‌اي دارند و برخي ويديو را در بر نمي‌گيرند. کاربران مي‌توانند با استفاده از يک مرورگر در نرم افزار آموزش مجازي LMS (ال ام اس) يا سيستم مديريت آموزش الکترونيکي به ‌صورت تعاملي عمل کنند. فراگيران به‌ محض ورود به شبکه، قادرند دروس و اطلاعات را مشاهده و موضوع مورد نظر خود را انتخاب و مطالعه کنند. درعين‌حال، فعاليت کاربر و نتايج آن در بانک اطلاعاتي مربوط به آن ذخيره خواهد شد.
مزاياي نرم افزار آموزش مجازي LMS

نرم فزارهاي آموزش مجازي LMS پس از رونق اينترنت و افزايش نفوذ آن ميان مردم کاربرد و اهميت زيادي پيدا کرد. سازمان‌ها و دانش پذيران زيادي براي استفاده از نرم افزار آموزش الکترونيکي LMS علاقه نشان دادند و در طول سال‌هاي اخير به‌ عنوان يکي از کاربردهاي مهم فناوري جديد اطلاعات و ارتباطات در جهان مطرح بوده است و اين مقوله تبديل به يک حوزه رو به رشد شد. از مزاياي نرم افزار آموزش مجازي LMS مي توان به نداشتن محدوديت مکاني، نداشتن محدوديت‌هاي زماني، محدود نبودن ظرفيت پذيرش، گسترش فرهنگ يادگيري مستقل، استفاده از استادان مجرب در حوزه‌هاي گسترده‌تر (جغرافياي و تعداد دانشجويان)، امکان تطبيق و بهينه‌سازي کلاس‌ها، تمرينات و مشاوره جهت تطبيق با نيازهاي فردي (دانشجو محوري)، انعطاف‌پذيري در اصلاح و تغيير محتوا، افزايش سرعت آموزش، افزايش کيفيت ارائه‌ دروس (به دليل ارائه‌ دروس به‌ صورت چندرسانه‌اي)، کاهش زمان و هزينه‌ رفت‌ وآمد، تکثرگرايي و دسترسي آسان به اساتيد متعدد اشاره کرد. بطوريکه در کشورهاي پيشرفته نرم افزار يادگيري الکترونيکي (LMS) جزيي از آموزشهاي نوين انها مي باشد و روزانه رو به افزايش است.
مزاياي سيستم آموزش مجازي

ضرورت حرکت به سوي نرم افزار آموزش مجازي LMS

نرم افزار آموزش مجازيکلاس مجازي (LMS) امروزه در سطح وسيعي از جامعه گسترده گرديده است و کلاس هاي آموزشي به صورت غير حضوري و الکترونيکي برگزار مي گردد. سازمانها مي توانند با بهبود شرايط و اجراي برنامه هاي آموزش آشنا سازي کارکنان با نحوه بهره گيري از آموزش الکترونيکي, صرفه جوئيهاي بسياري را در پرداخت هزينه هاي حقوق و بکارگيري کارکنان بويژه در حوزه تخصصي و کارشناسي بعمل آورند. با اجراي برنامه هاي آموزشي به شيوه الکترونيکي نه تنها از کيفيت نظارت و اجراي آموزش کاسته نمي شود بلکه با توجه به قابليتهاي بسيار وسيع اجرايي اين گونه سيستمها، مي توان از مرحله نيازسنجي آموزشي و برنامه ريزي تا مرحله اجرا و نظارت و ارزيابي و نتيجتاً صدور گواهينامه هاي مربوطه به نحوي بسيار مطلوب و همه جانبه اقدام نمود که اين مهم خود باعث صرفه جويي ساليانه نسبت به هزينه هاي آموزشي به شيوه سنتي مي شود.